reklama

Dakar v ohrožení kvůli koronaviru! O osudu rallye rozhodne princ

reklama

Na začátku roku má v Saúdské Arábii odstartovat už 43. ročník slavné dálkové rallye. Dakar je však kvůli pandemii nového typu koronaviru v ohrožení. O osudu závodu rozhodne dnes ve 22. hodin našeho času člen místní královské rodiny. Dostane Dakar výjimku nebo ne? Podle všech předpokladů ano.

Loni se jelo v Saúdské Arábii poprvé a český fanoušek se těšil na další úžasné etapy z tohoto království. Díky televizi SPORT 5, která je jako jediná sportovní televize u nás šířena zdarma, u toho totiž může být každý. Teď ale může být všechno jinak, Saúdská Arábie byla totiž pro všechny uzavřena. Jedinou nadějí pro Dakar je tak výjimka, kterou může udělit někdo z vládnoucí královské rodiny. Stane se tak, nebo nám všem zůstanou jen oči pro pláč? Uvidíme večer. 

Každopádně jedna z největší českých nadějí, motocyklový závodník Martin Michek, už svoji karanténu prožívá doma v České republice. Po návratu z Dubaje musí zůstat ve svém obytném karavanu a čekají ho tak Vánoce bez rodiny. Ano, i tohle musí profesionální sportovec obětovat, když chce být úspěšný. Přejme Martinovi, ať mu co rychle utíká a ať pak všem na Dakaru ukáže, jak obrovským talentem je!

reklama

reklama
reklama
reklama
reklama