reklama

Lékárna Těšnov se připravuje na další vlnu koronaviru: K dispozici je vše!

reklama

Druhá vlna koronaviru je podle většiny odborníků pouze otázkou času. A když nepřijde, tak jen proto, že v podstatě splyne s tou první. Zatímco státní sklady stále zejí prázdnotou a roušky ani další ochranné pomůcky tam najdete jen ve velmi nedostatečném množství, nemocnice, ale i lékárny, jsou zodpovědnější. Ne nadarmo se říká, že štěstí přeje připraveným.

Zda se nakazíte nebo nenakazíte nemocí COViD-19 je do jisté míry také o štěstí. Nebýt na špatném místě ve špatný čas je samozřejmě důležité. Stejně tak je ale dobré mít vše, co je na boj s nemocí potřeba. „Máme dostatek jednorázových roušek, respirátorů FFP2, očekáváme dodávku respirátorů FFP3,“ vypočítává majitelka Lékárny Těšnov Petra Nováková. Samozřejmostí jsou podle ní i velké zásoby dezinfekčních gelů, roztoků a sprejů na ruce i dezinfekcí různých ploch a předmětů. Zkrátka pokud se chcete dobře zásobit, vyrazit na Těšnov se určitě vyplatí.

Petra Nováková si však uvědomuje, že pro mnohé lidi může být stresující do lékárny osobně vyrazit. Zejména pro starší lidi je vidina, že se mohou nakazit, nepředstavitelná. Je to pochopitelné. „Budeme zajišťovat rozvoz léků a zdravotnických potřeb po Praze až domů nebo do firmy s lékařskou službou, pracovníkům, kteří zajišťují domácí péči nebo klientem pověřené občanské výpomoci. Ta je organizovanou městskými úřady či dobrovolnickými organizacemi,“ vysvětluje Nováková. Jistě skvělá zpráva pro všechny! Tuto službu je možné rezervovat na webových stránkách www.recept.vip. A pošle-li vám lékař e-recept SMS zprávou nebo emailem, můžete do Lékárny Těšnov recept pouze přeposlat na mobil 771115718 nebo email lekarna@recept.vip.

Pozor, soutěž:
Vyzkoušejte si webové stránky www.recept.vip a odešlete bonusový kód LKPR 0001 0007 jako by to byl kód e-receptu. Získejte tak dovoz léčiv zdarma. Tato akce platí až do konce roku 2020.

Kontakt:
Lékárna Těšnov
Těšnov 1163/5
Praha 1
tel.: 236043134, mobil: 776378822

reklama

reklama
reklama
reklama
reklama