reklama

Fittipaldi se s Prahou loučil těžko. I díky perfektnímu ubytování v Ambassadoru

reklama

Jak si kdo ustele, tak si také lehne, říká jedno pěkné české přísloví. Při nedávné návštěvě jednoho z nejslavnějších pilotů Formule 1 Emersona Fittipaldiho v Praze mu v luxusním hotelu Ambassador Zlatá Husa na Václavském náměstí zřejmě ustlali tak dobře, že se brazilské legendě z metropole vůbec nechtělo.

Dvojnásobný mistr světa Formule 1 nebyl v Praze poprvé, sám říká, že se do českého hlavního města vždycky rád vrací. „Procestoval jsem velký kus světa. Ale toto město jsem si zamiloval, je opravdu krásné,“ složil Praze poklonu muž, který je od roku 2001 v americké motoristické síni slávy. V pozitivním slova smyslu za to může i ubytování, na které měl při své návštěvě vždycky štěstí. 

Přesto Ambassador předčil veškerá jeho očekávání. „Čekal jsem nadstandardní kvalitu i služby. Ale s celou rodinou jsme si připadali jako v pohádce,“ usmíval se dvojnásobný vítěz Indianapolis 500. Skvělé jídlo, dokonalé ubytování a každé přání splněno dříve, než bylo vysloveno. „Až zase do Prahy přijedu, tak jedině Ambassador. Určitě nebudu váhat.“ Rodinný hotel rodiny Dvořákových mu zkrátka přirostl k srdci. Právem, na hotelu nenajdete jedinou chybičku. A když je navíc pan Dvořák velký motoristický fanda…

Vypadá to, že zpět v Česku Emerson Fittipaldi bude velmi brzy. Díky malé roli ve filmu Stáří není pro sraby si totiž oblíbil herectví a spekuluje se, že by se měl zanedlouho začít připravovat koprodukční snímek, ve kterém by měl mít dokonce roli hlavní. Každopádně víme, kde ho potkáme – v Ambassadoru Zlatá Husa na Václavském náměstí.

reklama

reklama
reklama
reklama
reklama