reklama

Verešová se zamilovala: Do modelů mladé úspěšně návrhářky Kristiny!

reklama

Kdo je ta mladá návrhářka? Tohle fakt udělala ta mladá holka? Takto a podobně si často špitají lidé, kteří se poprvé setkají se značkou KRISTIANNA. Popravdě se není čemu divit, že napřed nevěří. Dvaadvacetiletá Kristina Oganesian je ale dokáže přesvědčit. Po pár větách s rodačkou z Arménie už víte, že tahle slečna své řemeslo umí parádně a má vysoké cíle. A když se podíváte na outfity z její dílny, nedivíte se pak už vůbec ničemu.

Česko-slovenská top modelka Andrea Verešová je zvyklá si vybírat s kým fotí a co fotí. Vždy je naprostou profesionálkou. V případě značky KRISTIANNA si ale focení pro luxusní magazín Millenium viditelně užívala. „Bylo to super, modely se mi moc líbily,“ potvrdila Verešová. Zkrátka ne vždy se povede spojit práci s příjemným pocitem z kvalitního oblečení. Tentokrát se to povedlo. „Jsem moc ráda, že se Andrea mé outfity pochválila. Je to obdivuhodná modelka, takže je to i pro mě pocta,“ usmívala se spokojená Kristina. Přitom její značka je na trhu teprve rok. Vznikla v roce 2019 a během této krátké doby se stala vyhledávanou i pro celebrity. Důvod je prostý – více než stoprocentní kvalita.

Doménou mladé návrhářky je kůže, látky si osobně jezdí do Itálie. V době pandemie covid-19 to v tomto ohledu měla samozřejmě složité. Přesto už zase pracuje na plné obrátky. V showroomu na prestižní adrese v Praze 1 nedaleko Pařížské ulice můžete vybírat z krátkých i plesových šatů, bund, kabátů, ale třeba i teplákových souprav. Zkrátka Kristina se nebojí téměř ničeho. A jak sama říká, její doménou je extravagance. „Jsem ráda kreativní, nevadí mi ani experimentování. Ale modely samozřejmě musí být nositelné,“ vysvětluje. V každém případě je jasné, že kdyby se uděloval něco jako návrhářský Oscar, Kristina by byla minimálně horkou adeptkou na udělení ceny Objev nebo Skokan roku. A kdo ví, jak to s ní bude za rok. Tam už u nás možná nebude mít vůbec konkurenci. 

Foto: Petr Kozlík
Vlasy: Tomáš Arsov
Šaty a styling: KRISTIANNA
Make-up: Edvinabeauty

reklama

reklama
reklama
reklama
reklama