reklama

Krainová už se o zrak nemusí obávat: „Našla jsem skvělého parťáka“

reklama

Že jsou brýle jen pro zlost? Nesedí vám na obličeji? Tak jste zřejmě ještě nenarazili na tu správnou oční optiku a neporadili se s odborníky. Například top modelka Simona Krainová miluje stylové brýle, zároveň ale potřebuje nosit dioptrické. Svěřila se tedy do péče profesionálů z Orange Optik a spolupráci si nemůže vynachválit.

Brýle už dávno nejsou „nutným zlem“. Naopak, když zvolíte správně, dokonale dokreslí vás obličej a dají vyniknout vašim přednostem. „Pro mě jsou brýle součástí každého dne. Ať už se bavíme o slunečních nebo dioptrických, neudělám bez nich v podstatě ani krok,“ usmívá se Krainová. Také ona ale dříve experimentovala a zkoušela. Někdy jí brýle neseděly, jindy se jí nelíbilo to či ono. Ovšem to skončilo ve chvíli, kdy narazila na Orange Optik. Vše, co potřebovala, měla najednou pod jednou střechou.

„Zrak je něco, o co musíme neustále pečovat. S rodinou jsme hledali odborníky, kteří to dokáží. A našli jsme je právě v Orange Optik.“ Krainová je od té doby naprosto spokojená. „Mají síť téměř padesáti optik po celé republice, ceny jsou skvělé a perfektně se o nás starají. Opravdu doporučuji všem,“ má jasno sympatická blondýnka. Nezbývá, než s ní souhlasit. Vždyť ztracený zrak už vám těžko bude někdo vracet. Tak proč se nespokojit s tím nejlepším, co vám ho pomůže ochránit?

Foto: se souhlasem Simony Krainové

reklama

reklama
reklama
reklama
reklama