reklama

Chytré robotické vysavače značky Concept můžete teď vyzkoušet zdarma

reklama

Úklid. Slovo skloňované v každé roční době a v každé domácnosti. Naštěstí je tu moderní doba a s ní i domácí spotřebiče, které s ním rádi pomohou. Česká značka Concept má hned celou úklidovou řadu „chytře vymyšlenou pro život“.

Patří do ní i robotické vysavače VR3205 a VR3210, které nejen vysají a vytřou co je potřeba, ale všechny plochy také sterilizují. Domácnost tak zbaví nezvaných návštěvníků v podobě virů a bakterií. A oba modely robotických vysavačů si teď navíc v rámci akce „Garance 45 dní na vyzkoušení“ můžete až do 31. prosince vyzkoušet v klidu doma. Jedinou podmínkou je registrace výrobku na www.my-concept.cz.

Bílý robotický vysavač VR3205 s mopem 3v1 PERFECT CLEAN i jeho černý bratr robotický vysavač VR3210 s mopem 3v1 REAL FORCE patří ve své kategorii k tomu nejlepšímu. Jsou vybaveny vyspělou laserovou navigací, díky které perfektně naskenují prostor, naplánují trasu a zbytečně nepřejíždí už uklizená místa. Oba modely mají vestavěnou UVC lampu, která při úklidu dokonale sterilizuje všechny povrchy. Stačí pomocí ROOMPLANu naplánovat úklid v jednotlivých místnostech a kromě vyčištěných podlah budete mít ještě domácnost zbavenou virů a bakterií. VR3205 i VR3210 umí vysávat i vytírat a domácnost tak uklidí opravdu dokonale a se vším všudy.

Vytírání je řízeno elektronicky, takže pokud se zastaví robotický vysavač, zastaví se i dávkování vody. K vytírání navíc oba modely používají nový speciální způsob vytírání Y-wash pro dosažení maximálně efektivních výsledků. Oba roboti mluví česky a ovládat je lze pomocí aplikace v mobilu, dálkového ovládání nebo tlačítky přímo na těle. Jsou vybaveny digitálním bezkartáčovým stejnosměrným BLDC motorem. Ten je vysoce výkonný a oproti běžným motorům tišší, spolehlivější, energeticky úspornější a má delší životnost. Oba modely nabízejí baterii s výdrží až 250 minut, třístupňovou filtraci s HEPA filtrem 13 a kromě hlavního CARPET kartáče obsahuje jejich základní příslušenství také speciální kartáč na tvrdé podlahy HARDFLOOR. Cena: 12.999 korun.

K zakoupení na www.my-concept.cz

https://www.my-concept.cz/vr3210-roboticky-vysavac-s-mopem-3-v-1-real-force-laser-uvc-y-wash_d145470.html

https://www.my-concept.cz/vr3205-roboticky-vysavac-s-mopem-3-v-1-perfect-clean-laser-uvc-y-wash_d150988.html

reklama

reklama
reklama
reklama
reklama