reklama

Finalistka České Miss Essens se nezastaví: Co teď čeká krásnou Annu Benešovou?

reklama

Je doslova v jednom kole. Co rozhodně Annu Benešovou netrápí, je nuda. Krásná modelka dokončila střední školu a chystá se na vysokou, do toho pracovní povinnosti a alespoň nějaká dovolená. A samozřejmě finále letošního ročníku České Miss Essens.

Posledních pár měsíců se nezastavila. Práce střídala další, do toho focení pro prestižní značky, dokončení střední školy a tak dále. „Jsem ráda, že si dám chvíli pauzu. Dovolenou si rozhodně zasloužím,“ směje se krásná Anna Benešová. Ještě před odletem ale stihla nafotit úžasné fotky pro PFB Concept Store s přední fotografkou Annou Koniaevou. Spojení těchto dvou žen nemůže znamenat nic jiného, než parádní výsledek. „Bylo to opravdu skvělé, moc jsem si to užila.“

Teď tedy odpočinek, který však nebude trvat příliš dlouho. Benešová má už domluvené pracovní závazky, navíc se musí připravovat na finále České Miss Essens. „Těším se. Ať to dopadne jakkoli, bude to určitě velmi zajímavá zkušenost. A třeba mě to posune k lukrativnějším zakázkám a možnosti pomáhat těm, kteří to potřebují, kdo ví. Na druhou stranu všechny finalistky jsou krásné, takže asi budou rozhodovat maličkosti,“ doplnila Anna Benešová.

Foto: Anna Koniaeva

reklama

reklama
reklama
reklama
reklama