reklama

Vážně i nevážně – v Petra Show se každý odváže

reklama

Říkejme si co chceme, ale Češi jsou národem, který jednoduše miluje drby. Dozvědět se žhavou novinku, ideálně ještě dříve než ostatní, pikantnost, která nás dokáže rozpálit jako čerstvě vyčištěné kamna, to vše nám dodává pocit, že jsme v obraze aktuálního dění. A pokud se jedná o perličku ze života slavné osobnosti, obvykle neodoláme a podlehneme touze zjistit víc.

Právě proto se Petra Řehořková rozhodla, že nám s přísunem informací díky své talkshow pomůže. Jak ale takové zjišťování novinek v praxi vypadá? Setkání probíhá přímo na půdě přední kliniky estetické a laserové medicíny v Praze, která se specializuje na neinvazivní metody hubnutí a korektivní dermatologii.

Petra se do svého pořadu Petra Show nebojí pozvat české celebrity z řad sportovců, zpěváků, herců, umělců a dokonce i z řad známých youtuberů a tiktokerů. Exkluzivní pohled do jejich soukromého i profesionálního života není pro Petru složitý, jelikož tyto hvězdy českého showbyznysu jsou přímo klienty samotné kliniky. Možná to je jedním z důvodů, proč se mnohdy nebojí odhalit víc, než divák čeká a nebo za to může pohodové prostředí slunečné terasy Petra Clinic? Odpověď necháme na vás.

Pozvání do Petra Show přijal dokonce i jeden z nejpopulárnějších českých herců Marek Vašut. Rozpovídal se nejen o počátcích své herecké kariéry, ale díky Petry dobře mířeným otázkám tento charismatický herec poodhalil i to, jaké se mu líbí ženy a co ho naopak u nich dokáže spolehlivě odradit.

V talkshow se objevil i herec, dabér, moderátor a filmový producent Martin Dejdar. Ten mimo jiné divákům odtajnil, jak se poznal se svou manželkou Danielou a jak by měl v Americe možnost vydělat takovou sumu, jako je 6 milionů dolarů.

I ženy jsou na terase Petra Clinic více než vítané, právě ony totiž patří mezi nadšené klientky samotné kliniky, takže jsou logicky i častými hosty Petra Show. V jednom z dílů o své nejen herecké, ale pro někoho překvapivě i pěvecké kariéře, vyprávěla Jana Paulová, kterou si jistě pamatujete z oblíbené komediální trilogie Kameňák nebo ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Ve videu vám tato krásná umělkyně například vysvětlí, proč jí sám kytarový mág Michal Pavlíček řekl, že hraje jak zhulenej Hendrix. Slavných osobností se v talkshow objevuje celá řada, takže na svou dávku mnohdy překvapivých informací si přijde opravdu každý. Navíc Petra nezahálí a připravuje pro své diváky stále další díly ze života českých celebrit a my už se těšíme, kdo bude další, na koho si zblízka posvítí.

reklama

reklama
reklama
reklama
reklama