reklama

Co spojuje Petru Řehořkovou a Gabrielu Gášpárovou? Není to jen krása…

reklama

Obě jsou okouzlující, to je vidět na první pohled. Ale není to zdaleka jediná věc, která spojuje majitelku Petra Clinic Petru Řehořkovou a modelku, herečku a moderátorku Gabrielu Gášpárovou. Mají toho totiž společného víc, než by se možná na první pohled zdálo. 

Když se na tyto dvě dámy podíváte, máte hned lepší den. Co si budeme povídat, krása žen je jedna z největších radostí, které muži na tomto světě mají. A vlastně nejen oni. Spousta žen se ráda podívá na pěknou „kolegyni”. Petra Řehořková a Gabriela Gášpárová mají však společného i něco jiného, než že se na ně upírají mužské pohledy. Obě mají perfektně rozjeté kariéry, Petře se v byznysu daří, důkazem čehož je velká řada spokojených zákaznic její kliniky estetické medicíny. Gabriela má zase našlápnuto v herectví, vždyť byla loni vyhlášena hereckým objevem roku, daří se jí také coby moderátorce a úspěchy sklízí i v modelingu.

Další věcí, kterou mají společnou, je fakt, že si zahrají v připravovaném filmu režiséra Tomáše Magnuska Bastardi 4. No, a pak je tu ještě jedna podstatná věc. Pokud mluvíme o sexy vzhledu Gášpárové, tak ten je prací nejen přírody, ale také právě Řehořkové, která o Gabrielu pečuje. A když se na brunetku podíváte, musíte uznat, že to dělá opravdu skvěle!

reklama

reklama
reklama
reklama
reklama