reklama

Gášpárová nazpívala vánoční song! Emoce z toho doslova stříkají!

reklama

Tomu se říká hvězdná kariéra! Krásná Gabriela Gášpárová, která se teprve v září přestěhovala z Velké Bíteše do Prahy, má opravdu našlápnuto na mega hvězdnou dráhu. Už dnes patří mezi stálice českého showbyznysu, fotí pro prestižní firmy a je vyhledávanou modelkou a herečkou. Ale to není zdaleka vše, teď se jí povedla jedna neuvěřitelná věc. Zajímá vás jaká?

Gabriela se stala v roce 2016 Dívkou roku. Po vystudování střední školy se rozhodla z Velké Bíteše odstěhovat do Prahy. Původně chtěla v Praze pouze studovat na Newton College, konkrétně obor marketingová komunikace. Ale protože je zřejmě opravdu hodně nadaná (rozhodně ctižádostivá a jde si tvrdě za svými sny), stihla už roztočit tři filmy a další tři má nasmlouvané, nafotit kalendáře a pravidelně pracuje pro špičkové značky jako modelka. Samozřejmě roste i její fanouškovská základna na Instagramu a dokonce ani v době pandemie koronaviru si nemůže stěžovat na nedostatek práce. Co by za to někteří její kolegové a kolegyně z branže dali! Stačí si vzpomenout například na její focení pro značku Jawa, což mělo celosvětový ohlas. A aby toho nebylo málo, dokonce zvládla nafotit i vlastní kalendář!

Její zatím poslední počin však přesto hodně překvapil. Přesto, že musela před Vánoci na doporučený chirurgický zákrok, tak v době vánoční vydala tematickou písničku, která asi rozpláče celou republiku. Stihla to přitom za velmi krátkou dobu. „Původně jsem se toho nápadu hodně bála ale chtěla jsem jen  dát dárek své rodině ,kterou nade vše miluji,  rozhodně se  nepokládám za zpěvačku. Ale chodila jsem na zpěv k Lindě Finkové, které moc děkuji. Všichni lidé, kteří mi pomáhali byli úplně super a hlavně malá Karolínka Lískovcová. Bez ní bych to nedokázala , jednou z ní bude slavná zpěvačka,“ usmívala se Gabriela s tím, že právě Karolínka byla jednou z těch, na které se mohla stoprocentně spolehnout. A také autor hudby Jan Veselý.

Přesto Gášpárová zpěvačkou být nechce. Na druhou stranu nikdy neříkejte nikdy. Její vánoční song totiž zvednul obrovskou vlnu emocí. „V pozitivním slova smyslu se to zvrtlo, hodně fanoušků mi píše, jak to bylo super. A když jsem viděla, jak píseň zapůsobila na mou rodinu, byla jsem strašně moc šťastná. Budu přemýšlet, co s tím dál, jsem sama překvapená, jaký úspěch to mělo.“ Tak uvidíme. Nebyla by rozhodně první zpívající modelkou či herečkou.

Odkaz na písničku zde:

reklama

reklama
reklama
reklama
reklama