reklama

Je soutěž Miss nutná pro úspěch? Vůbec ne, říká krásna Gabriela!

reklama

Někdo může mít pocit, že když dívka vyhraje soutěž krásy, jakou je například Miss Czech Republic, nebude mít o zakázky nouzi. Pravdou je ale spíš opak. Následuje totiž celá řada restrikcí, zákazů a podmínek ze strany ředitelství soutěže. A když se k tomu třeba ještě přidá neschopnost modelce kšefty dohodit, spolu s korunkou si nebožačka odnese oči pro pláč.

Nejlepší je, když se modelka spolehne sama na sebe. Tak jako to udělala Gabriela Gášpárová. Sexy Moravanka z Velké Bíteše byla svého času v semifinále právě Miss Czech Republic. Pak ale odstoupila, oficiálně proto, aby stíhala školu. V Praze totiž studuje marketingovou komunikaci  na vysoké škole Newton College. „Byla jsem celkem ráda, že jsem se mohla ze všeho vyvázat. Zjistila jsem, že to není nic pro mě, chci si žít svůj život a ne být někoho otrokem,“ usmívala se brunetka s tím, že už to nechce dále rozvádět. Je profesionála, nechce zbytečně pomlouvat. Výpověď Gábiny, proč ze soutěže odstoupila, najdete na jejím Instagramu zde: https://www.instagram.com/stories/highlights/17885484370442244/

Gabriela je ale zářným příkladem, že ke kariéře není soutěž krásy vůbec potřeba. „Nemohu si na zakázky stěžovat. Musím zaklepat, práce mám opravdu hodně. Klienti už mi volají sami s tím, že dostali doporučení od někoho, kdo se mnou byl spokojen. Je to zkrátka ideální stav,“ pochvaluje si kráska. Faktem je, že během poměrně krátké doby se třeba stala tváří luxusní značky Bogner, jako tvář si ji vybral kadeřník celebrit Tomáš Arsov a fotila s ním do magazínu Forbes, pózovala s výrobky Sencor či Babyliss. Dokonce už má jisté i role ve dvou filmech.

A to je jen špička ledovce, je toho samozřejmě mnohem více, do toho ještě škola. „Někdy přijdu domů a padnu utahaná do postele. Kamarádi už si stěžují, že je zanedbávám. Ale já jsem moc ráda, jak to šlape.“ Třeba si z ní vezmou příklad i další dívky. Raději než „blbnout“ v missích soutěžích začít pracovat na sobě a budovat si kontakty. To je přeci super, ne?

Foto: archiv G. Gášpárové

reklama

reklama
reklama
reklama
reklama