reklama

Mr. Playstation jezdí v Toyotě RAV4: Fraga bere jen to nejlepší

reklama

Během závodů se jezdci kromě svého umění spoléhají i na schopnosti svých techniků a inženýrů. Logicky pak chtějí to nejlepší i mimo kokpit formule. Proto Igor Fraga, který letos hájí barvy stáje Charouz Racing System v seriálu FIA Formule 3, zvolil Toyotu RAV4. 

Brazilský pilot Igor Fraga si v této sezóně plní jeden ze svých snů. V seriálu F3 se mu o uplynulém víkendu povedlo na slavném okruhu v Silverstone získat první mistrovský bod za desáté místo. V Anglii se představil v dobré formě, kterou si chce samozřejmě přivést i do dalšího podniku F3 v Barceloně. „Konečně se mi povedlo bodovat, takže věřím, že psychický blok je pryč a teď ukážu, co opravdu umím,“ usmíval se sympatický jezdec, kterému se přezdívá Mr. Playstation. Do kokpitu reálné formule se totiž dostal díky vítězství ve FIA Gran Turismo Nations Cup v e-sportech. Řekl si tak o šanci od McLarenu závodit v opravdových formulích a chytil ji za pačesy. Pro spoustu mladých kluků je i proto obrovským vzorem.

Samozřejmě jako většina z nás i mimo závodní okruhy toužil po kvalitním autě. A to se mu teď splnilo. „Toyota RAV4 je naprosto úžasné auto. Bezpečné, přitom velmi prostorné a také živé. Ne, že bych porušoval předpisy, ale občas na ten plyn šlápnu o něco více,“ směje se Fraga v Žebráku u Prahy, kde sídlí Charouz Racing System a kde nový vůz přebíral. Moderní SUV a Igor se k sobě zkrátka skvěle hodí. Jsou mladí, energičtí, mají touhu pokořovat překážky. A díky pohodlí, které Toyota RAV4 nabízí se Fraga nemusí být, že by na nějaký závod dorazil unavený. To mu tohle auto prostě nedovolí…

reklama

reklama
reklama
reklama
reklama