reklama

Poslanec Skopeček uspořádal charitativní fotbalový turnaj

reklama

Na fotbalovém hřišti SK Hořovice uskutečnil svůj charitativní turnaj poslanec Jan Skopeček. Týmy hrály o věcné ceny a svým startovným přispěly na dobrou věc. Výtěžek bude darován na uspořádání letního pobytového tábora pro děti ze sociálně znevýhodněných rodin z Hořovicka. 

I přes horké dopoledne se turnaje zúčastnilo celkem 7 týmů, které byly sestaveny nejen z hráčů lokálních fotbalových klubů, ale také z fotbalových nadšenců a to napříč věkovými kategoriemi. Sešel se tak například dorost Žebráka se „starou gardou“ Hořovic. Na turnaji hrál každý tým s každým a vítězem se stal nakonec klub Beroun Roma, který získal tabulkově nejvíce bodů.

Na druhém místě se umístil tým Florida a na třetím místě skončil tým sestavený z hořovických fotbalistů. Vítězné týmy získaly poukazy do hořovické restaurace Na Krétě, která se také stala jedním ze sponzorů turnaje. Lístky na extraligový volejbal v Příbrami a slevu v Hervis sportu si odnesli dva nejlepší hráči turnaje. Každý účastník pak získal pamětní list. 

I toto je mým úkolem
„Myslím, že patří k práci a úkolům poslance i to, aby pomáhal rozvíjet sportovní či kulturní život v regionu, za který je zvolen. Po koronavirové karanténě jsem uvažoval, jakou sportovní akci letos vymyslím. V minulých letech jsem uspořádal například cyklo výlety do Brd, ale letos jsem si říkal, že by bylo fajn zorganizovat něco, u čeho si všichni dáme více do těla. A jako velký fanoušek fotbalu jsem se rozhodl právě pro něj,“ říká o motivaci pro uspořádání turnaje Skopeček. 

„Jsem rád, že se přihlásilo tolik týmů a podařilo se vybrat několik tisíc korun na uspořádání tábora pro děti ze znevýhodněných rodin. Všechna současná „koronavirová“ opatření, která musí tábory dodržovat, jsou totiž poměrně nákladná a tohle byl způsob, jak alespoň částečně pomoci a třeba dětem umožnit i nějaký další program,“ dodává Skopeček.

reklama

reklama
reklama
reklama
reklama