reklama

Miss Global Karolína Kokešová podstoupila plastickou operaci

reklama

Vítězka prestižní světové soutěže krásy Miss Global 2019 Karolína Kokešová se pyšní nejen překrásným obličejem, ale i výstavní postavou. Nyní se však rozhodla svému zevnějšku ještě trochu pomoci a poprvé v životě podstoupila zkrášlující chirurgický zákrok, konkrétně augmentaci prsou.

O zvětšení prsou Karolína přemýšlela již delší dobu a když se k zákroku odhodlala, neponechala nic náhodě a svěřila se do rukou zkušeného chirurga MUDr. Romana Kufy, který jí vymodeloval nová ňadra přesně na míru k její štíhlé postavě. Společně zvolili 250 ml implantáty kapkovitého tvaru působící přirozeným dojmem. „Pro zákrok jsem se nerozhodla kvůli nějakému komplexu. Naopak jsem nenosívala často ani podprsenky a nějak mě má malá prsa neobtěžovala. Nicméně s věkem jsem dozrála k tomu, že se mi prsa na ženě velmi líbí a že bych si ráda někdy dopřála nějaký výstřih, což jsem kdysi nemohla. Navíc věřím, že to dává smysl i pro mou práci. V klasickém modelingu sice nejsou prsa extrémně důležitá, nejsem žádná playmate, která se bez velkých ňader neobejde. Já mám proto zvolený i velice přirozený tvar a akorát velikost k mému drobnému tělu. Méně je více. Každopádně pro komerční zakázky typu focení bikin či prádla se mi hodit budou,“ uzavřela modelka se smíchem.

Zatím se ovšem Karolína musí šetřit a soustředit se hlavně na rekonvalescenci po operaci, přeci jen se jedná o bolestivý zákrok. „Lhala bych, kdybych řekla, že to nebolí. Je to zásah do těla a prsa jsou zatím nateklá a potřebuji asistenci pro hodně úkonů. Nicméně se to vše brzo zlepší a výsledek bude určitě stát za to,“ těší se Karolína, až si svá nová prsa bude moci užívat naplno.

Foto: archiv K. Kokešové

reklama

reklama
reklama
reklama
reklama