reklama

Virtuální závody F2: Charouzův Delétraz zářil!

reklama

Fanoušky formule nepřijdou zkrátka ani při nucené přestávce kvůli pandemii koronaviru. Pravidelně se totiž jezdí virtuální závody, kde startují největší hvězdy F1. Vůbec poprvé v historii ale změřily síly i hvězdy budoucnosti v rámci seriálu F2. Zde samozřejmě nemůže chybět česká stáj Charouz Racing System, které dokonce Louis Delétraz přinesl první body!

Všichni už si samozřejmě přejeme, aby se spustily opravdové závody a na okruzích se konečně rozeřvaly motory strojů F1 i F2. Zatím se však musíme spokojit s náhradou v podobě virtuální závodů. Nutno říct, že ač to není taková podívaná, jako realita, ani zde není o napínavé okamžiky nouze. Důkazem budiž boj Louise Delétraze o první místo s Arthurem Leclercem v rámci sprintu na virtuálním okruhu Sakhir. Bylo to napínavé do posledního metru. 

A i když ze souboje vyšel švýcarský talent ve službách české stáje Charouz Racing System jako poražený, přesto zanechal úžasný dojem. Druhé místo je pro něj velkým úspěchem a výrazný úspěch českého týmu. Tím spíš, že v prvním nedělním závodě si připsal body za sedmou příčku. „Pro kluky je to fajn rozptýlení. Ale to důležité nás teprve čeká. Zatím se připravujeme a všichni se těšíme, až to všechno vypukne na ostro,“ přeje se majitel české stáje Antonín Charouz. Ono „všechno“ by se snad mělo konečně rozjet začátkem července v Rakousku, kde jsou v plánu první Velké ceny. Ale člověk míní a koronavirus mění… 

Foto: archiv iNews

Příprava na závod…
Pěkná výbavička…
Jak se vám líbí virtuální Lous?

reklama

reklama
reklama
reklama
reklama